Vacature: Borger zoekt keeperstrainers voor jeugdkeepers tot JO15

Borger is voor de jongste jeugd op zoek naar keeperstrainers

SV Borger zoekt keeperstrainers voor onze jeugdkeepers tot de JO15. Ben jij de enthousiaste trainer die wij zoeken?

Over de SV Borger jeugdopleiding
In de jeugdopleiding van SV Borger staat leren, ontwikkelen en plezier centraal. Uit deze combinatie volgt automatisch het presteren, waarin presteren naar gelang leeftijd en niveau op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. Eén van de uitgangspunten hierbij is dat het beter maken belangrijker is dan het resultaat. Plezier en ontwikkeling gaan vanzelfsprekend altijd hand in hand.

Verwachtingen
We zoeken keeperstrainers die één of twee avonden per week de trainingen van de jonge doelmannen kunnen verzorgen. Van deze trainers verwachten we dat ze onze jeugdkeepers op een positieve en enthousiaste wijze helpen in hun ontwikkeling als doelman. Onze keepers moeten hierbij met plezier aan de training deelnemen, zodat de motivatie om beter te willen worden vanuit henzelf komt. Een gevarieerd aanbod aan oefeningen in combinatie met veel enthousiasme en inlevingsvermogen zijn de basis. Ervaring als keeper of als trainer is hierbij geen must. De oefeningen en aandachtspunten kunnen in overleg door de keeperstrainer-coördinator aangeleverd worden. Dit maakt het ook voor een enthousiaste voetballer, die zich wil ontwikkelen als trainer, een mooie kans om met beide handen klemvast te pakken!

Neem contact op
Ben je enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze keeperstrainer-coördinator Wouter Eiting (tel: 06 – 248 587 23). Met hem kunnen de overige voorwaarden en wensen besproken worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal – Stadskanaal gaat door!

Een aantal dagen was het spannend, maar de kraker van het komende weekend gaat ...

Sneak preview: interview Anne Sybesma

Tot slot geeft Sybesma zijn visie op het huidige Nieuw Buinen: “Het is een bruisende club die ...

TransferTalk: mutaties in de Kanaalstreek

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...