Bareveld op schot tegen JVV

Bareveld schoot maar liefst zeven keer raak tegen JVV en won daardoor met ruime cijfers.

Bareveld en JVV troffen elkaar zondag in een oefenwedstrijd. De zondag 4e klasser bleek deze middag een maatje te groot voor zondag 5e klasser. Het werd 7-0 voor de thuisploeg, die Chris Bijl maar liefst vier keer zagen scoren.

Voor Bareveld was het alweer de derde oefenwedstrijd, nadat men al tegen Veelerveen en VVS Oostwold had gespeeld. Het resultaat was tweemaal een nipte nederlaag voor de Barevelders. JVV had ook al een oefenwedstrijd achter de naam staan en deze werd met 3-0 verloren van Mussel.

Bareveld op schot

In het begin van de wedstrijd ging beide elftallen nog aardig gelijk op en kregen de gasten via Nick Stalknecht een goede kans, maar op aangeven van Rik Schulte mistte zijn kopbal de juiste richting. Het was Bareveld dat halverwege de eerste helft de score wist te openen via een vrije trap. Niet veel later stond het ook al 2-0 en vlak voor rust werd het ook nog 3-0.

Na de pauze was het vooral Bareveld wat de boventoon voerde en JVV-doelman Martin Rozeveld kreeg het druk in de tweede helft. De goalie pakte nog flink wat ballen, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg nog eens vier keer wist te scoren in de tweede helft. De doelpunten van Bareveld werden deze middag gemaakt door Chris Bijl (4x), Glenn Mulder (2x) en Herman Ludolphie.