Weerdinge één van de twee winnaars van Orgon Toernooi

Weerdinge was de beste in poule B van het Orgon Toernooi en werd daardoor één van de twee winnaars van het toernooi.

Weerdinge is één van de twee toernooiwinnaars geworden van het Orgon Toernooi 2020. De zondag 3e klasser wist beslag te leggen op de poulewinst in Poule B en won daarmee samen met DZOH, dat poulewinnaar werd in poule A, het toernooi dat door SVBO werd georganiseerd.

Aan het toernooi in Barger-Oosterveld deden ook andere clubs uit de Kanaalstreek mee. Gieten, Valthermond en Titan gaven ook acte de presence op het Orgon Toernooi, dat normaal gesproken al een volledige speelronde kent op de vrijdag. Die viel echter letterlijk en figuurlijk in het water, want door de overvloedige regenval bleken de kunstgrasvelden niet bespelbaar. Daardoor konden alleen de wedstrijden van Poule A plaatsvinden en werden de duels van Poule B verplaatst naar de zondag.

Sterk DZOH

Gieten en Valthermond troffen elkaar vrijdag in Poule A en begonnen met een 2-2 gelijkspel, terwijl DZOH direct een knappe 3-1 overwinning boekte op SVBO zondag. En DZOH bleek op zondag ook de beste te zijn in Poule A, want de Emmenaren versloegen ook Gieten met 2-1 en gaven ook Valthermond met 3-0 het nakijken. Gieten en Valthermond moesten tevens ook hun meerdere erkennen in SVBO zondag en eindigden respectievelijk als derde en vierde in poule A.

 

 

 

 

 

 

Ongeslagen Weerdinge

In Poule B startte Weerdinge met een nipte 2-1 overwinning op SVBC en verloor Titan met diezelfde cijfers van SVBO zaterdag. Weerdinge gaf de zege een goed vervolg en won met 3-1 van SVBO zaterdag en Titan herstelde zich met een 1-0 overwinning op SVBC. Daardoor was er nog een kleine kans voor Titan om de poule te winnen, maar Weerdinge hield de buren op een 2-2 gelijkspel en sloot daardoor ongeslagen Poule B als winnaar af. Titan eindigde als derde in de poule B.

Door het verplaatsten van de wedstrijden van de vrijdag naar de zondag werd de finalewedstrijd geschrapt en dus waren er dit keer twee winnaars van het Orgon Toernooi: DZOH en Weerdinge

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Gasselternijveen de sterkste in burentwist met Gieterveen

Gasselternijveen won de burenderby van Gieterveen en deelde zo de eerste tik van het ...

SJS geeft overwinning uit handen tegen SCN

SJS leek te gaan winnen, maar in de slotminuten ging het nog mis.

SJS komt goed weg tegen SIOS

Na goals van Peter Orsel en Kay Rijkens zat SJS tegen concurrent SIOS op ...