De Treffer ’16 kan komend seizoen voetballen in Tweede Exloërmond

De Treffer ’16 kan komend seizoen gewoon weer voetballen in Tweede Exloërmond.

Goed nieuws voor voetbalclub De Treffer ’16. Dat kan binnenkort weer beschikken over de voetbalvelden in Tweede Exloërmond. Dat is namelijk de uitkomst van het kort geding dat liep tussen De Treffer ’16 en de gemeente Borger-Odoorn. 

Een geweldige opsteker voor de club, die al een lange tijd een strijd voerde met TEVV. Beide partijen kwamen niet tot elkaar over het gebruik van de velden en daardoor besloot de gemeente de sportvelden voorlopig te sluiten voor beide verenigingen. De Treffer ’16 ging daarmee niet akkoord en spande daarvoor een zaak aan. En die zaak werd gewonnen door De Treffer ’16, waardoor de club komend seizoen gewoon kan voetballen in Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vacature: SJS zoekt verzorger

SJS is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een verzorger.

Programma oefenwedstrijden donderdag 27 januari

Overzicht van de oefenwedstrijden die donderdag 27 januari op het programma staan.

Kampioenschap van Westerwolde

Ter afsluiting van het huidige seizoen organiseert v.v. Westerwolde in de maand juni het ...