Bedrijf in beeld: JTC-Finance

JTC-Finance zal komend seizoen in beeld zijn bij Borger, SJS, Stadskanaal, Nieuw Buinen en Valthermond.

Wij helpen u graag met ondernemen, van bedrijfsadvies en administraties tot uw jaarrekening en belastingaangifte. De bedrijfsfilosofie van JTC-Finance is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Laagdrempelig, proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van JTC-Finance is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Daar maken wij het verschil.

Klik op het logo om naar de site van JTC-Finance te gaan.

Unieke samenwerking

Bovendien biedt JTC-Finance vele voordelen door een combinatie van verschillende diensten aan te bieden. Dit is mogelijk door de unieke samenwerkingsverbanden met diverse accountantskantoren. Zo krijgt u de hoogwaardige kwaliteit van een accountantskantoor tegen het meest gunstige tarief. Door deze unieke samenwerking heeft JTC-Finance de beschikking over de beste specialisten op het gebied van subsidies, fiscaal-juridisch, bedrijfskunde en fusies en overnames.

Welke vraag u ook heeft, bij JTC-Finance kunt u altijd terecht voor advies op maat. U krijgt een vast aanspreekpunt die dichtbij u staat en op de hoogte is van wat er speelt in de markt en die de ondernemers achter het bedrijf door en door kent. U krijgt uiteindelijk de beste kwaliteit tegen het meest gunstige tarief. Daar maakt JTC-Finance voor u het verschil.

Beste kwaliteit tegen laagste prijs

U wilt als ondernemer natuurlijk altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Daarnaast wilt u vooraf weten wat u moet betalen voor de diensten die uw accountant levert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. JTC-Finance hanteert een vaste prijs zodat u niet verrast wordt achteraf. U krijgt altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Uw aanspreekpunt staat dichtbij u en uw onderneming, tegen een zeer scherp tarief. Ook op dit gebied maakt JTC-Finance voor u het verschil.

JTC-Finance zal komend seizoen in beeld komen bij hun favoriet clubs Borger (4e klasse D zaterdagvoetbal), SJS (4e klasse D zaterdagvoetbal), Stadskanaal (2e klasse L zondagvoetbal), Nieuw Buinen (2e klasse L zondagvoetbal) en Valthermond (2e klasse L zondagvoetbal)

FC Kanaalstreek biedt bedrijven de mogelijkheid om in beeld te komen op onze site en bij hun favoriete amateurclub in de regio van de Kanaalstreek. Wilt u ook met uw bedrijf in beeld op onze site en/of bij uw favoriete amateurclub, mail dan naar fckanaalstreek@gmail.com.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Buinerveen heeft Denny Feiken aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Onstwedder Boys naar finaledag Indoor Soccer toernooi

Onstwedder Boys is er gisteravond in geslaagd om zich te plaatsen voor de algehele ...

Tussenstand EK Pool na Portugal – Frankrijk: 2-2

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Portugal - Frankrijk.