Bidjoy Ramcharan: “20 goals scoren en nacompetitie halen met Gieterveen.”

Bidjoy Ramcharan wil komend seizoen weer veel doelpunten maken voor Gieterveen en hoopt ook voor de nacompetitie te kunnen gaan met zijn club.

Gieterveen groeide de afgelopen jaren uit tot een stabiele vierdeklasser. Afgelopen seizoen stond men vijfde toen de competitie abrupt werd beëindigd door het coronavirus. Voor topschutter Bidjoy Ramcharan was het dan ook balen dat het seizoen vroegtijdig was afgelopen. De aanvaller had al 16 doelpunten achter zijn naam staan en leek dus op weg naar een mooi eindtotaal. Voor komend seizoen legt de spits de lat in ieder geval hoog voor zichzelf, maar ook voor zijn club die om de prijzen moet kunnen meespelen. Buurman Gasselternijveen is in ieder geval gewaarschuwd…

De Gieterveners waren aardig op weg in het afgelopen seizoen en schurkten tegen de subtop aan van de zaterdag 4e klasse C. Volgens Ramcharan had zijn club nog wel hoger kunnen eindigen als het seizoen was uitgespeeld. “Het ging heel goed en we zaten er lekker in. We zijn als 5e geëindigd, maar als het seizoen was door gegaan dan waren we misschien wel hoger geëindigd. We zijn als team gegroeid in de laatste jaren en dat was afgelopen jaar ook terug te zien in de resultaten.”

Op dreef

Ook voor de aanvaller zelf was het vervelend dat het seizoen vroegtijdig stopte. Met 16 goals had Ramcharan een belangrijk aandeel in de prestaties van Gieterveen. De spits baalde dan ook behoorlijk en weet zeker dat hij de 20 doelpunten makkelijk had kunnen halen. “Het was echt even balen, ook omdat ik inderdaad op dreef was. Persoonlijk had ik 20 goals als doelstelling en die had ik zeker ook gehaald. Ik denk zelfs dat ik wel rond de 25 doelpunten had kunnen uitkomen.” 

Voor komend seizoen houdt de spits dezelfde doelstelling, al beseft Ramcharan dat hij daarvoor nog wel even aan de bak moet. “Het was een lange tijd zonder voetbal en zelf heb ik vanwege werkzaamheden nog niet veel kunnen doen. Ik moet mijn conditie weer op peil brengen, maar daar ben ik al druk mee bezig.  Ook komend seizoen hoop ik dan weer de 20 doelpunten te kunnen halen.”

Lat hoger leggen

De laatste jaren bleef Gieterveen zonder al teveel problemen in de vierde klasse en is het daarin inmiddels een vaste waarde. Iets waar de club ook naar streefde en dat ziet ook Ramcharan, die denkt dat het plafond voor zijn club nog niet bereikt is. “In ieder geval is Gieterveen al een stabiele vierdeklasser geworden. Maar de lat kan nog wel iets hoger, want de derde klasse halen zit er in. Met de groep die we nu hebben moet het mogelijk zijn om dat in de komende jaren te halen. Dat zou echt een mooi moment zijn voor de club.”

Komend seizoen hoopt de spits dan ook al mee te dingen om de prijzen met Gieterveen en de aanvaller prijst tevens het werk wat trainer Jordig Nijgh heeft geleverd. Ook ziet Ramcharan de samenwerking met de nieuwe trainer Boelo Dekker met vertrouwen tegemoet. “Onze doelstelling is een plek in de top vier en om de nacompetitie te halen. Jordi Nijgh heeft er een mooie basis in gekregen bij ons wat zich nu ook zeker uitbetaald. En met de nieuwe trainer Boelo Dekker heb ik er vertrouwen in dat hij ons dat zetje kan geven om de nacompetitie te gaan halen.”

Zes punten tegen Gasselternijveen

De competitie-indeling herbergt voor Gieterveen ook weer een paar echte derby’s waarbij de wedstrijd tegen Gasselternijveen er natuurlijk uitspringt. Daar is de spits in ieder geval duidelijk over. “Leuk dat ze weer bij ons in zitten, het levert natuurlijk leuke wedstrijden op en het zijn in ieder geval weer 6 punten voor ons.” Ramcharan denkt wel te weten wie de kanshebbers zijn en wie het lastig gaan krijgen in de zondag vierde klasse C. “MOVV en Heiligerlee maken wel een goede kans om mee te doen om de titel. Pekelder Boys, Eext en Bareveld gaan onderin de strijd uitmaken.” De spits hoopt in ieder geval zelf om de prijzen mee te kunnen doen en heeft dan ook een uitgesproken doelstelling voor komend seizoen. “Ik ben heel fanatiek en eigenlijk ben ik pas echt tevreden als we de nacompetitie halen met promotie tot gevolg. En zelf natuurlijk 20 goals maken, dus we gaan zien wat het wordt.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Roeland Deuring: “Oude liefde roest niet!”

Wanneer je als (relatieve) buitenstaander de eerste seizoenshelft in de Kanaalstreek zou gaan beschouwen, dan ...

Blik op 2L: Joost Schrik wil punten pakken voor SVBO

Meer dan tien jaar was Lennon Ebeltjes de onbetwiste nummer één van SVBO. De ...

Arnoud Bentum heeft door hem gezochte uitdaging gevonden

Heel veel wedstrijd had Arnoud Bentum nog niet gewonnen met zijn ploeg Nieuw Buinen, ...