Ike Kremer: “Musselkanaal moet mee kunnen doen om de titel.”

Ike Kremer vindt dat Musselkanaal bovenin moet meedraaien dicht zijn elftal goede kansen toe.

Hoewel Musselkanaal het afgelopen seizoen afstevende op promotie, komt het komende seizoen ‘gewoon’ weer uit in de derde klasse C van het zondagvoetbal. Deze klasse staat bol van derby’s en Ike Kremer wil wederom bovenin meedraaien met zijn elftal.

De 20-jarige middenvelder heeft zich de afgelopen periode niet verveeld en is tegelijkertijd bezig geweest zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. “Ik ben de corona-periode goed doorgekomen door veel op mijn voeding te letten, lekker buiten te sporten (coronaproof) en veilig aan het werk te zijn. Maar ik heb enorm veel zin om weer te gaan beginnen met het spelen van wedstrijden, het trainen is gelukkig weer van start gegaan.”

Kleinere selectie

Een blik op de huidige selectie van de groenhemden geeft Kremer een goed gevoel. Mede door de inbreng van trainer Wessel Woortman. “Onze trainer heeft, naar mijn mening, een goed besluit genomen om de selectie te verkleinen. Zo blijft iedereen gefocust om zijn uiterste best te doen en een basisplek bij het eerste te houden. Er zitten goede spelers in ons elftal, er komen nog een paar bij en er hebben een paar goede spelers afscheid genomen. Deze zijn van club gewisseld of naar een ander elftal geplaatst of gestopt.”

Veel derby’s

In de derde klasse C zullen weer een flink aantal Kanaalstreekderby’s worden gespeeld, aangezien naast Musselkanaal ook Sellingen, Westerwolde, SPW, Gieten, HOC en FC Ter Apel ’96 vertegenwoordigt zijn in 3C. Daarnaast zitten er nog ploegen tussen die ook vorig seizoen in dezelfde klasse uitkwamen. “Ik vind onze competitie-indeling prima. Er zitten goede tegenstanders tussen, waar wij prima tegen kunnen strijden om de winst. Dit is zeker mogelijk als wij ons voor 200% inzetten. Dit verwacht Wessel Woortman namelijk wel van ons als team. Onze kansen schat ik hoog in en onze doelstelling is toch om bij de eerste zes te eindigen. Ook HOC, Gieten en Raptim zullen hiervoor in aanmerking komen.”

Kremer kijkt (nog) niet per se een stap verder in zijn toekomst als voetballer. “Ik wil met veel plezier blijven voetballen bij de club Musselkanaal.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Demy te Velde: “Valthermond moet zichzelf eens gaan belonen.”

Demy te Velde wil komend seizoen met Valthermond wel een prijs pakken in de ...

Arnoud Bentum heeft door hem gezochte uitdaging gevonden

Heel veel wedstrijd had Arnoud Bentum nog niet gewonnen met zijn ploeg Nieuw Buinen, ...