SPW en Gieterveen spelen gelijk in doelpuntrijk duel

SPW en Gieterveen hielden elkaar in evenwicht in een doelpuntrijke wedstrijd.

Foto Youri Pruim, SPW en Gieterveen maakten er een vermakelijk oefenduel van met veel doelpunten.

In een oefenwedstrijd hebben SPW en Gieterveen elkaar in evenwicht gehouden. Ook werden in beide helften de doelpunten keurig verdeeld. Leek Gieterveen na een 0-3 ruststand op een overwinning af te stevenen, daar werden de rollen in de tweede helft omgedraaid. SPW kwam knap terug in de tweede helft en scoorde ook driemaal, waardoor het treffen in een gelijkspel eindigde.

De gasten uit Gieterveen kwamen vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Bidjoy Ramcharan. Daarna was het woord aan Floris Mentink die er 0-2 voor maakte. Opnieuw was het goalgetter Ramcharan die voor rust nog eens doel trof en ervoor zorgde dat Gieterveen comfortabel aan de thee kon. Na de pauze werd de achterstand echter snel omgebogen door de thuisploeg en maakte Kasper Heijne de 1-3. Niet veel later werd het ook 2-3 en was Chris Reijke de doelpuntenmaker. Opnieuw Heijne scoorde nogmaals voor SPW en dat bleek ook de laatste treffer van de wedstrijd te zijn: 3-3.

Foto’s  Youri Pruim: SPW – Gieterveen