Roy Super schiet Titan langs Sleen

Titan kwam snel met 0-2 achter, maar draaide mede dankzij een productieve Roy Super de achterstand om en won met 4-3 van Sleen.

Foto, Titan viert de derde treffer van Roy Super.

Titan trad in de eerste bekerwedstrijd op het eigen sportpark aan tegen competitiegenoot Sleen. De bezoekers begonnen een stuk scherper aan de wedstrijd en namen al snel een 0-2 voorsprong. De gastheren trokken de stand nog voor de rust weer gelijk en wisten de wedstrijd, aan de hand van de van NWVV overgekomen Roy Super, uiteindelijk te winnen: 4-3.

Zo gezegd begon Sleen een stuk scherper aan de wedstrijd. De wedstrijd was slechts enkele minuten aan de gang toen Sleen de onderkant van de lat trof. De bal stuiterde op de doellijn, waardoor Titan met de schrik vrij kwam. Na een kwartier spelen werd Ranil Briek vrij gespeeld voor doelman Remon Poede en de rappe aanvaller liet de doelman geen kans: 0-1. Amper vijf minuten later werd de score al verdubbeld. Vanuit een corner kon spits Jasper Ruinemans ongehinderd de bal tegen de touwen koppen: 0-2.

Efficiënt Titan

Sleen wist hierna niet door te drukken waardoor het een meer gelijk opgaande wedstrijd werd, zonder al te grote kansen. Met de kansen die de gastheren kregen, werd uiterst efficiënt omgesprongen. Roy Super wist de aansluitingstreffer in twee instanties langs doelman de Labije te werken: 1-2. Niet veel later werd de stand alweer gelijk getrokken. Harm Jan Moesker wist een te korte pass te onderscheppen en behield het overzicht. Hij stelde Patrick Luiten in staat om zijn eerste officiële treffer voor Titan te laten aantekenen.

Hattrick Super

Titan begon beduidend beter aan de tweede helft en nam snel afstand van de bezoekers. Roy Super werd door Harm Jan Moesker in stelling gebracht om van dichtbij de 3-2 te kunnen maken. Hiermee was de koek nog niet op voor Super. Hij maakte ook nog zijn derde doelpunt in zijn eerste officiële wedstrijd in het rood-wit en leek daarmee de wedstrijd te beslissen. Titan leek enigszins gas terug te nemen en zag Sleen nog weer terugkomen tot 4-3, maar Titan wist de voorsprong dankzij een sterk spelende Poede te behouden.