Wildervank wint van ZNC

Wildervank won de eerste bekerwedstrijd in de poulefase van ZNC.

Wildervank heeft het eerste bekerduel in de poulefase weten te winnen. Op bezoek bij ZNC zaterdag won het met 0-2. De zaterdag vierdeklasser moest wel flink aan de bak tegen de nieuwbakken zaterdag vijfdeklasser en kwam pas vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Mike Ufkes, die in de eerste helft al een paar goede kansen kreeg, prikte nu wel raak op aangeven van Joran van Zwol. De thuisploeg kon er weinig tegenover zetten en Wildervank-goalie Steven Vegter werd nauwelijks in verlegenheid gebracht. Ook in de tweede helft lukte het Wildervank niet om weg te lopen bij de thuisploeg en duurde het een tijdje voordat de beslissende 0-2 viel. Jesse Bleeker maakte uiteindelijk aan alle onzekerheid een eind en zorgde ervoor dat de overwinning definitief binnen was voor Wildervank.