A&S Houtbouw Muur van de Kanaalstreek!

Komend seizoen kunnen de teams weer strijden om de titel Muur van de Kanaalstreek, mede mogelijk gemaakt door A&S Houtbouw.

FC Kanaalstreek presenteert ook komend seizoen weer de Muur van de Kanaalstreek! Wie heeft de zaakjes defensief het beste op orde? Welk team krijgt de minste tegengoals? Kortom welke club is de Muur van de Kanaalstreek?! Omdat niet elke club hetzelfde aantal wedstrijden speelt en dit gelijk te trekken wordt het puntenaantal bepaald door het aantal tegendoelpunten gedeeld door 26.

FC Kanaalstreek is zeer verheugd om te melden dat het voor deze populaire rubriek een naamgever heeft gevonden in A&S Houtbouw. Een bedrijf uit de Kanaalstreek dat perfect past bij deze rubriek. Houtbouw Apperlo & Schreuder is al jaren gespecialiseerd in maatwerk houtbouw producten zoals onder andere (kap)schuren, tuinhuizen en priëlen, (terras)overkappingen, stallen garages en carports.

A&S Houtbouw

Apperlo & Schreuder Houtbouw is ontstaan door het samengaan van twee houtbouw bedrijven, namelijk Chris Apperlo Houtbouw en Houtbouw Mark Schreuder. Beide mannen zijn al sinds 2005 in de houtbouw sector actief en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste technieken, materialen en oplossingen. Door jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u dan ook hoogwaardige kwaliteit verwachten, dat alles tegen een betaalbare prijs.

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van houtbouw, A&S Houtbouw komt graag langs bij u op locatie om de situatie te bekijken, het maken van een schets en een bijpassende offerte. Daarbij staan de wensen en behoeften van u als klant altijd centraal. Samen met u wil A&S Houtbouw een prachtig project neerzetten. Voor u en ook voor A&S Houtbouw wéér een mooie referentie!

Klik op het logo om naar de site van A&S Houtbouw te gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Leegloop gaat verder bij TEVV

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Transfertalk: Tweetal nieuwelingen voor SV THOS

SV THOS heeft twee nieuwe spelers weten vast te leggen voor komend seizoen.