Zevenklapper voor HOC tegen Ruinerwold

HOC was een maatje te groot voor Ruinerwold en won met ruime cijfers.

Foto Rianne van der Laan, Gertjan Spijker (links) was twee keer trefzeker voor HOC in het duel tegen Ruinerwold.

De grootste bekeruitslag deze zondag in de Kanaalstreek was de zevenklapper voor HOC. De Hunso Oring Combinatie won met 0-7 bij vierdeklasser Ruinerwold. Bij rust leidde de formatie van trainer Bas Nibbelke al met 0-3. Na de pauze volgden er nog eens vier treffers, maar ondanks de grote zege lijkt de volgende ronde halen een lastig karwei. Men moet dan hopen op een misstap van Ruinen in de derby tegen Ruinerwold en zelf winnen van Wijster.

Het krachtsverschil tussen beide ploegen bleek behoorlijk groot te zijn, al was het even wachten op de eerste treffer van HOC-zijde. Die openingstreffer kwam op naam van de rappe Richard Wiggers, waarna het in een kort tijdsbestek voor de rust nog 0-2 en 0-3 werd door Frank Fokke en Gertjan Spijker. Daarmee kon al wel gesteld worden dat de zege al zo goed als binnen was voor de bezoekers.

En dat bleek ook zo te zijn, want gedurende de tweede helft werd de score nog verder opgevoerd door HOC. Spijker liet zijn tweede van de middag aantekenen, waarna Peter Fokke de 0-5 voor zijn rekening nam. Daarmee was de koek nog niet helemaal op, want in de slotminuten van de wedstrijd lukte het de gasten nog om er een heuse zevenklapper van te maken. Ook Wiggers ging op voor zijn tweede treffer, waarna het slotakkoord voor invaller Mark Wanders was, die de eindstand op 0-7 bepaalde.

Foto’s Rianne van der Laan: Ruinerwold – HOC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rick Eikens bezorgd FC Ter Apel ’96 drie punten

Na de nederlaag van vorige week tegen Stadskanaal moest Ter Apel ’96 zondag winnen ...

Buinen bindt ook Valther Boys aan de zegekar

Buinen blijft koploper van de zondag 5e klasse E na de overwinning op Valther ...