Nieuw Buinen en SVBO in evenwicht

Nieuw Buinen en SVBO kwamen niet tot scoren en speelden dus gelijk.

Nieuw Buinen heeft zondag eersteklasser SVBO in eigen huis op 0-0 weten te houden. Na vorige week een forse nederlaag geleden te hebben tegen de Weide (5-0), was dit een welkom resultaat voor de manschappen van trainer Loewi Piebes.

Nieuw Buinen zag een aantal sterkhouders vertrekken in de afgelopen zomer en mocht veel jeugdspelers verwelkomen. Dat is ook waar de club de komende jaren op inzet. De Buunermonders troffen een SVBO dat niet op volle oorlogssterkte was afgereisd naar Nieuw-Buinen.

In de eerste helft waren er aan beide kanten mogelijkheden op een treffer. Zo kreeg Alwin Engelkes een goede kans voor de thuisploeg, maar bracht SVBO-goalie Lennon Ebeltjes redding. Aan SVBO-kant waren er kansen voor Maarten Wielens en Quentin Brands, maar ook de Barger-Oostervelders kwamen niet tot scoren. In de tweede helft viel er nog bitter weinig te beleven voor beide goals en bleven doelpunten uit.