Tiental Eext onderuit tegen DVC ’59

Eext liep tegen een vroege rode kaart en verloor uiteindelijk met ruime cijfers van DVC ’59.

Eext heeft ook de tweede bekerwedstrijd verloren. Een vroege rode kaart gooide roet in het eten voor de ploeg van trainer Hemmo Kuipers. DVC ’59 speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd met een man meer en dat betaalde zich uit in een 1-5 overwinning. Eext begon beter aan de wedstrijd dan tegen Roswinkel, maar liep al vroeg tegen een rode kaart aan. Berni Nijhof moest het veld verlaten, waardoor Eext al snel met tien man kwam te staan. Daarvan profiteerde DVC, dat voor rust op een 0-2 voorsprong kwam. De 0-3 viel direct na rust, waardoor de wedstrijd helemaal gespeeld was. De thuisploeg redde nog wel de spreekwoordelijk eer, maar moest ook nog twee tegentreffers incasseren en verloor uiteindelijk met 1-5.