Veelerveen verslaat Meeden

Veelerveen ging effectiever met de kansen om dan de bezoekers uit Meeden.

Veelerveen heeft het bekerduel tegen Meeden met 4-1 gewonnen. De nieuwbakken zondag vijfdeklasser bleek een stuk efficiënter om te gaan met de kansen dan de bezoekers uit Meeden. Bij rust leidde Veelerveen met 2-1, een voorsprong die in de tweede helft verder werd uitgebreid en niet meer in gevaar kwam.

De eerste grote kans was nog voor de bezoekers, maar die verzuimden binnen enkele minuten op voorsprong te komen. De score werd pas na het half uur spelen geopend door de thuisploeg, die in een kort tijdsbestek twee keer scoorde via Jelle Oost en Rohan Algoe. Meeden deed voor rust nog wat terug via Patrick Hoving. Na de pauze waren er niet veel kansen te noteren, maar gooide Veelerveen de wedstrijd al snel in het slot door doelpunten van Oost en Kampshoff: 4-1.