Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek

Wie wordt komend seizoen de Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek?

FC Kanaalstreek is verheugd om te melden dat ook komend seizoen weer gestreden gaat worden om de titel: De Topschutter van de Kanaalstreek. Net als in het voorgaande seizoen is het Robin Hood Ribhouse in Drouwen de naamgever van deze prestigieuze titel.

Het afgelopen seizoen werd ruw onderbroken door het coronavirus en dus was er uiteindelijk ook geen topschutter van de Kanaalstreek. Maurice Kampman van Valthermond deed het vorig seizoen erg goed en voerde de ranglijst aan en lijkt nu ook weer een van de grootste kanshebbers. Of kunnen ervaren doelpuntenkanonnen als Eddie Schoenmaker (Nieuw Buinen) en David Modderman (Gieten) een gooi doen naar de titel? Of krijgen we youngsters als Rolf Kaijser (Musselkanaal) of Gijs Roda (Borger) bovenaan de lijst?

Welke spits zijn honger naar de goal kan nooit gestild worden? Welke spits blijft altijd maar jagen op zijn doelpunten? Welke topschutter wil altijd de beste zijn? Wie is de Robin Hood van de Kanaalstreek? Wie wordt komend seizoen: De Topschutter van de Kanaalstreek.

Ook dit jaar wordt er met een quoteringsfactor gerekend. Een doelpunt op 2e klasse niveau is 1,75 punt waard, 3e klasse 1.5 punt, 4e klasse 1.25 punt en de 5e klasse 1 punt.

Kom gerust eens langs in het Robin Hood Ribhouse en beleef een avond uit eten in de middeleeuwse sferen! Ook leuk om met je team een avond uit te genieten of een familiedag met de hele vereniging te plannen. https://www.robinhoodribhouse.nl/

Klik op het logo om naar de site van het Robin Hood Ribhouse te gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek voetbalquiz: De 50 antwoorden!

De antwoorden op de 50 vragen van de FC Kanaalstreek voetbalquiz.

Nieuw Buinen krijgt Buitenpost op bezoek

Na afloop van het bekerduel tussen SWZ Boso Sneek en Staphorst is de loting ...

Winterkanon: de volledige lijst

Marko Mihalj mag zich ‘Winterkanon’ noemen: de aanvaller van NWVV maakte tot de winterstop ...