Nieuw Buinen verliest van Elim

Het bekeravontuur voor Nieuw Buinen zit erop. De Buunermonders verloren in eigen huis met 1-3 van zaterdag tweedeklasser Elim. De thuisploeg nam in de eerste helft nog wel de leiding, maar de bezoekers draaiden de achterstand in de tweede helft om. Door de zege bekert Elim verder.

Penalty

De thuisploeg opende de score in de eerste helft vanaf de penaltystip. Nieuw Buinen kreeg de strafschop na een handsbal van een Elim-speler. Veel consternatie, maar de bal ging op de stip en vanaf elf meter faalde Eddie Schoenmaker niet: 1-0. Nieuw Buinen kon de voorsprong echter niet vasthouden en zag Elim in de tweede helft langszij komen nadat Prij raak kopte uit een hoekschop: 1-1.

Enkele minuten later hadden de bezoekers ook al de voorsprong te pakken en was het invaller ten Oever die de 1-2 eveneens binnen knikte. De thuisploeg moest daardoor in de slotfase alles of niets spelen, maar het was Elim dat naar de uiteindelijke zege counterde. Klomp frommelde de winnende treffer binnen en daardoor kan Elim zich gaan opmaken voor de volgende ronde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terechte nederlaag voor JVV

JVV, dat vandaag voor het eerst aantrad in hun nagelnieuwe shirts, heeft tegen Drieborg ...

EEC rekent af met JVV

EEC heeft de Kanaalstreek-derby tegen JVV gewonnen. Enigszins geflatteerd trokken de Eesenaren met 1-4 ...

Mark Bos hattrick-held van Musselkanaal

Lang was het de bezoekende ploeg, Twedo, die op het sportpark aan de Parklaan ...