Alteveer verslaat Woltersum

Alteveer wist de laatste bekerwedstrijd winnend af te sluiten.

Alteveer won het laatste bekerduel met 2-3 van Woltersum. De overwinning kwam pas in de laatste minuten tot stand. Alteveer kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong na een benutte strafschop. Deze werd binnengeschoten door Dennis Klooster. Een vijftal minuten later profiteerde Roy de Wijk van knullig balverlies van Woltersum en zette de gasten op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft kwam Woltersum terug in de wedstrijd en produceerde het via Dennis Ruben de aansluitingstreffer.  Een kwartier voor tijd werd het zelfs 2-2 via Dylan Dijkema en kon het plotseling weer alle kanten op. Toch ging Alteveer er met de zege vandoor, nadat Rudy Akpinar enkele minuten voor tijd raak kopte uit een hoekschop: 2-3.