Eext won de laatste bekerwedstrijd van Valther Boys.

Eext en Valther Boys speelden hun laatste bekerwedstrijd om de spreekwoordelijk eer, gezien beiden geen kans meer maakten op de volgende ronde. De wedstrijd eindige uiteindelijk in een 5-2 overwinning voor de thuisploeg. 

In de eerste helft was Eext de betere partij en voetbalde het wat makkelijker dan de gasten. Met een 2-0 voorsprong zocht de thuisploeg dan ook de kleedkamer op. Na rust veranderde het spelbeeld toch enigszins en mengde ook Valther Boys zich meer in de wedstrijd. De bezoekers kwamen op 2-1, maar zagen daarna Eext weer naar 3-1 uitlopen. Wederom vond Valther Boys de aansluitingstreffer, maar was het toch Eext dat uiteindelijk uitliep naar een 5-2 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verslaat Bareveld in streekderby

Gieterveen boekte de eerste overwinning van het seizoen en bleek in de streekderby tegen ...

De Treffer ’16 verliest van Zandpol

De Treffer '16 kwam terug van een achterstand, maar kon net geen resultaat uit ...

Titan poetst achterstand weg tegen tien van Annen

Tijdens de vierde speelronde in de tweede klasse L stond de wedstrijd tussen Annen en Titan ...