Musselkanaal verder in beker ten koste van Gasselternijveen

Musselkanaal had genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Musselkanaal heeft zich ten koste van Gasselternijveen geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Daarvoor volstond het 1-1 gelijke spel, wat het resultaat was van de onderlinge confrontatie. Beide elftallen hadden hun eerste twee wedstrijden ruim gewonnen van respectievelijk Bareveld en SPW. Het doelsaldo sprak echter in het voordeel van Musselkanaal en dus moest Gasselternijveen winnen om door te gaan. Even leek Nieveen op weg naar de winst, nadat het lange tijd met 0-1 voor stond. Die voorsprong kwam voor rust tot stand na een goal van Yordi Saman. De zondag vierdeklasser moeste echter toezien dat de zondag derdeklasser in de tweede helft langszij kwam via Jordy Oost: 1-1. Die gelijkmaker betekende dat Musselkanaal zich mag gaan opmaken voor de volgende bekerronde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal stunt tegen koploper Asser Boys

De winterstop komt eigenlijk niet helemaal gelegen voor SC Stadskanaal. De ploeg van Rick ...

SETA dichtbij stunt tegen FC Zuidlaren

SETA kwam knap terug tegen FC Zuidlaren, maar een stunt zat er net niet ...