SPW wint van Bareveld

SPW won het laatste bekerduel in de groepsfase van Bareveld.

SPW heeft het laatste bekerduel in de groepsfase met 3-2 gewonnen van Bareveld. De wedstrijd ging alleen nog om de spreekwoordelijke eer, gezien beide ploegen hun eerste twee wedstrijden verloren van Musselkanaal en Gasselternijveen. In Stadskanaal nam Bareveld voor rust de leiding via een eigen doelpunt van SPW en dat recept herhaalde zich ook nog eens kort na rust: 0-2. Daarna stelde de thuisploeg orde op zaken en zorgde Rodan Farrell voor een snelle aansluitingstreffer. Roel Heidekamp bracht vervolgens beide ploegen op gelijke hoogte en opnieuw Farrell zorgde ervoor dat de winst naar SPW ging: 3-2.