Weerdinge wint in doelpuntrijke wedstrijd van Sleen

Een doelpuntrijke zege voor Weerdinge in het duel met Sleen.

Weerdinge heeft de poulefase van de beker afgesloten met een doelpuntrijke overwinning. De Weerdingers wonnen na een vroege 2-0 achterstand met 3-5 van Sleen. Hayri Heling en Marc Dekker hadden de thuisploeg al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong gezet. Weerdinge knokte zich in de loop van de wedstrijd echter goed terug en boog de achterstand om in een uiteindelijke 3-5 overwinning. Aaron Brinks was tweemaal trefzeker en ook Milos Oluic, Mahir Salaah Saalim en Jurrie Hilgenga vonden het net voor Weerdinge. Voor Sleen trof Heling nogmaals doel. Ondanks de overwinning zit het bekeravontuur voor Weerdinge erop.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing Westerwolde – Titan

Vanavond spelen Westerwolde en Titan tegen elkaar voor opnieuw een finaleplek om promotie naar ...

Beloften SC Stadskanaal verslaan aartsrivaal

Op sportpark ‘Het Pagedal’ speelden de beloftenteams van SC Stadskanaal en Nieuw Buinen een ...