Onstwedder Boys wint van Harkstede en bekert verder

Onstwedder Boys won ook de laatste bekerwedstrijd en gaat door naar de volgende ronde.

Onstwedder Boys is er dinsdagavond in geslaagd om de volgende ronde van de beker te bereiken. De Boys wonnen in Onstwedde met 4-1 van Harkstede en eindigden daardoor foutloos als koploper in hun bekerpoule.

De kans was al groot op plaatsing voor de volgende ronde voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Harkstede. Alleen als de bezoekers met grote cijfers wisten te winnen, dan zou Onstwedder Boys uitgeschakeld zijn. Wel ging Harkstede voortvarend van start en stonden de gasten binnen enkele minuten op een 0-1 voorsprong door Dennis Eising. De thuisploeg kwam echter na twintig minuten spelen weer op gelijke hoogte via Gerko Scheper: 1-1.

Met die stand zochten beide elftallen de kleedkamers op, waarna Onstwedder Boys in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe trok. Na een klein kwartier spelen in de tweede helft zette Gerwin de Wijk de thuisploeg op voorsprong. Die voorsprong werd in de slotfase nog verder uitgebouwd door Anne Wilzing en nogmaals Scheper: 4-1. Met drie overwinningen op zak en plaatsing voor de volgende ronde lijkt Onstwedder Boys klaar voor de competitie. Daarin speelt het zaterdag thuis tegen VHK.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Programma 11 november

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden.