Blik op 2L: ASVB over de knie bij GVAV-Rapiditas

GVAV-Rapiditas is de competitie uitstekend begonnen. Op bezoek in Blijham werd ASVB met 0-3 aan de kant gezet.

De start voor de Stadjers was er één uit het boekje, want al in de tweede minuut werd de score geopend. Het was Daniël de Vries die tekende voor de treffer. Gesteund door deze voorsprong trok GVAV-Rapiditas verder ten aanval. Na ruim twintig minuten spelen leverde dit een verdubbeling van de score op. Joël de Jong knalde de bal droog achter doelman Zuidema tegen de touwen: 0-2.

Leunen

Na de thee leunden de bezoekers achterover en mocht de thuisploeg het laten zien. Voor de thee leverde dit een paar speldenprikjes op en ook in het tweede bedrijf leverde het balbezit niet veel kansen op voor ‘de witte muizen’.

Nekslag

In de slotfase deelde GVAV-Rapiditas de absolute nekslag toe, door voor de derde keer te scoren. Een inzet van Rashid Conquet werd nog gekeerd door Zuidema, maar Arco Bartelsman haalde de trekker over voor de eindstand: 0-3.