Buinerveen wint van rood aanlopend Alteveer

Buinerveen won verrassend op bezoek bij Alteveer, dat ook nog eens tegen twee rode kaarten aan liep.

Een verrassende uitslag in de zondag vijfde klasse D, waar Buinerveen met 1-2 wist te winnen op bezoek bij Alteveer. De Alteveerders worden gezien als een van de titelkandidaten, maar kenden een desastreuze start van de competitie tegen Buinerveen. Niet alleen verloor het, het liep ook nog eens tegen twee rode kaarten aan.

In Alteveer namen de bezoekers de leiding na ruim een kwartier spelen. De van SETA overgekomen Oguzhan Altun was de maker van de 0-1. De voorsprong werd voor de rust nog verdubbeld door Buinerveen, dat Mark Middeljans de 0-2 zag maken. Na de pauze werd het er niet beter op voor de thuisploeg, dat Briean Wubs na een uur spelen kwijt raakte met een rode kaart (twee keer geel).

Tot overmaat van ramp liep Ray den Boef ook nog eens tegen een rode kaart aan (twee keer geel). Daardoor eindigde Alteveer de wedstrijd uiteindelijk met 9 man en was de eretreffer van Bryan Schenkel ook niets meer dan een hele kleine pleister op de wonden. Zo kende Alteveer een dramatische start van de competitie en gingen de drie punten mee naar Buinerveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys vergeet te winnen van Poolster

Op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Poolster, heeft Onstwedder Boys een ...

Alteveer houdt punt over aan spektakel

De middenmoters Alteveer en MOVV maakten er zondagmiddag een waar spektakel van op sportpark ...

Gasselternijveen verrast Wedde

Gasselternijveen verraste koploper Wedde en nam de drie punten mee.