Musselkanaal in eigen huis onderuit tegen SVV ’04

Musselkanaal knokte zich terug in de wedstrijd maar een rode kaart gooide roet in het eten, waardoor de overwinning alsnog naar SVV ’04 ging.

Musselkanaal kende een valse start van de competitie. De ploeg die tot een van de titelkandidaten wordt gerekend ging verrassend in eigen huis met 2-4 onderuit tegen SVV ’04. Musselkanaal repareerde nog wel een 0-2 achterstand, maar een rode kaart nekte de thuisploeg in de jacht op meer. SVV profiteerde van de overtalsituatie en won uiteindelijk met 2-4.

SVV kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong via Colin Schuurhuis. Diezelfde Schuurhuis was op slag van rust nogmaals trefzeker en zorgde ervoor dat de gasten met een 0-2 voorsprong aan de thee gingen. Na rust kwam Musselkanaal terug in de wedstrijd en bracht Jordy Oost de spanning terug met de 1-2.

Toen een kleine tien minuten later Tjeerd Sikkema de 2-2 maakte leek de wedstrijd helemaal te kantelen. Dat gebeurde echter niet, want Musselkanaal moest met tien man verder na een directe rode kaart voor Bjorn Banus. Daar profiteerde SVV van in de slotfase van de wedstrijd, dat de zege nog naar zich toetrok middels doelpunten van Bart Moes en Rick Piek: 2-4.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slotminuut nekt GKC tegen Stanfries

GKC kwam goed terug tegen Stanfries, maar kreeg in de slotminuten nog de deksel ...

Stadskanaal maakt na rust het verschil

Met Robert Oosting als aandachtig toeschouwer heeft SC Stadskanaal op eigen veld op simpele ...