PJC start met overtuigende zege op VVK

PJC begon de competitie met een ruime zege op VVK.

PJC kende een vliegende start van de competitie tegen VVK. De ploeg uit Nieuwe Pekela won maar liefst met 1-6. Na een half uur spelen opende PJC de score in Groningen via Jordy Kremer, die uit een hoekschop scoorde. Vijf minuten voor de rust werd het 0-2 voor PJC door een goal van Alex Norder en bovendien moest de thuisploeg verder met tien man na een rode kaart voor Akin Mun. Toen even later Tom van der Schuur er 0-3 van maakte was de wedstrijd helemaal al gespeeld. Na rust deed VVK wat terug via Jay Jay Jansen, maar was het woord daarna weer aan PJC. Uit een strafschop maakte Hans Nitters de 1-4, waarna van der Schuur zijn hattrick voltooide door de 1-5 en 1-6 te laten aantekenen.