Valther Boys wint in derby van De Treffer ’16

Valther Boys heeft met 4-1 gewonnen in de derby tegen De Treffer ’16.

Valther Boys heeft de derby tegen De Treffer ’16 met 4-1 gewonnen. De gasten kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong via Pascal Manning. Even daarvoor dacht Valther Boys nog aan penalty, maar die werd niet gegeven. Toch draaide de thuisploeg voor rust de achterstand nog om in een 2-1 voorsprong via doelpunten van Jan Brinks en Joël Eggens. In de tweede helft bleef Valther Boys het betere van het spel houden en liep het verder uit. Robin Eggens schoot raak uit een vrije trap en in de slotfase zorgde Jeroen Dam nog voor de kers op de taart voor de thuisclub: 4-1.