Voorbeschouwing speelronde 2 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 2 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

FC Ter Apel ’96 – Musselkanaal

Een onvervalste Kanaalstreekderby op het programma in de zondag derde klasse C. Daarin kruisen FC Ter Apel ’96 en Musselkanaal de degens met elkaar. Twee teams die dit seizoen beiden graag hoge ogen willen gooien in 3C. Maar zowel Ter Apel als Musselkanaal maakten een valse start in de openingswedstrijd van het seizoen. Zo verloren de kloosterdorpbewoners met 1-0 in de derby tegen en van Sellingen en ging Musselkanaal verrassend genoeg thuis onderuit tegen SVV ’04. Beide ploegen zijn er zondag dan ook alles aangelegen om de eerste driepunter te pakken.

Bareveld – Gieterveen

Weer een burenderby voor Gieterveen. Na de burenclash van vorige week tegen Gasselternijveen speelt men nu uit bij Bareveld. Eveneens om de hoek en voor beide ploegen een mooie gelegenheid om de nederlaag van vorige week weg te spoelen. Gieterveen verloor in eigen huis met 0-3 van een sterk Gasselternijveen. Bareveld kreeg direct een forse tik van promovendus Eext en verloor maar liefst met 7-0. Gieterveen verloor vorige week al een derby en zal ongetwijfeld niet voor een tweede keer op rij een burenderby willen verliezen. Bareveld is dus gewaarschuwd, al hebben de Barevelders ook wat goed te maken ten opzichte van de openingswedstrijd. Het kan wel eens een boeiende en spannende burenderby gaan opleveren.

Roswinkel – Valther Boys

Twee ploegen die goed uit de startblokken kwamen in de eerste competitieronde. Zo won Roswinkel met 2-4 bij SVBC en zegevierde Valther Boys in eigen huis met 4-1 tegen De Treffer ’16. Een goede start van de competitie, die beide teams zondag een goed vervolg willen geven. Zowel Roswinkel als Valther Boys zien zich komend seizoen wel bovenin meedraaien in de vijfde klasse D. De eerste tik kan zondag dan ook uitgedeeld worden aan de ‘concurrent’.  Wellicht dat Valther Boys extra gebrand is op een goed resultaat, want beide ploegen speelden ook al tegen elkaar in de beker. Toen won Roswinkel met 1-3 in Valthe. Blijven de punten nu in Roswinkel of neemt Valther Boys ze dit keer mee?

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma bekervoetbal vrouwen zaterdag 29 augustus

Overzicht van de bekerwedstrijden die in het vrouwenvoetbal op het programma staan.

Oefenduels 23 oktober

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.

Programma oefenwedstrijden dinsdag 23 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die dinsdag 23 augustus op het programma staan.