Blik op 2L: Annen en ASVB in balans

Annen en ASVB hebben elkaar in balans gehouden. Beide ploegen scoorden één keer en zagen beiden ook één speler vroegtijdig het veld verlaten met een rode kaart: 1-1.

Thuisploeg Annen begon het beste aan de wedstrijd, want binnen tien minuten opende het score: Pepijn Knol was de man die aan het eind van een vloeiende aanval stond. In het restant van de eerste helft was Annen de bovenliggende partij, maar verzuimde het de voorsprong uit te breiden. Doelman Zuidema zag onder meer een bal op de lat belanden. ASVB wist voor de thee geen noemenswaardige kansen te creëren.

Op de stip

Ook na de thee kreeg de thuisploeg kansen: Pim Veltink verschalkte wel goalie Zuidema, maar zag de bal tegen de paal rollen. Halverwege de tweede helft kantelde de wedstrijd. Daar was een rode kaart voor Egbert Mulder voor nodig: de ervaren speler had al een gele prent op zak voor het leveren van aanmerkingen op de leiding. Deze kaart kwam hem duur te staan toen hij een bal tegen zijn hand kreeg: rood en een strafschop tegen. Roy ter Veer pakte de gelegenheid aan en scoorde vanaf de stip de 1-1.

Rood

In ondertal moest Annen zich beperken tot het verdedigen van de gelijke stand. Dit lukte hen, waarna in de slotfase de wedstrijd nog verder in balans kwam: doelman Zuidema beging een overtreding op Sven Boersma en moest ook inrukken. Trevor Eiten nam de plaats van Zuidema over, maar de invaller werd niet serieus getest door Annen. Voor ASVB herstel na de nederlaag van vorige week, Annen start de competitie met een remise.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Negental GKC moet hoofd buigen voor koploper Donkerbroek

De twee rode kaarten gooiden roet in het eten van GKC, dat verloor van ...

Pekelder Boys en Gieterveen schieten weinig op met gelijkspel

Voor beide teams stond er vandaag veel op het spel. De thuisploeg mocht geen ...

Alteveer laat zege uit handen glippen tegen Valther Boys

Alteveer leek op weg naar de overwinning, maar kreeg het deksel op de neus ...