CEC en HOC in evenwicht

HOC en CEC hielden elkaar zondag in evenwicht, daarmee pakte HOC het eerste punt in deze competitie.

Foto Rianne van der Laan, Frank Fokke torent boven iedereen uit, de aanvaller scoorde ook de enige treffer voor HOC.

Na twee competitiewedstrijden is HOC nog zonder zege. De Hunso Oring Combinatie ging op bezoek in Emmer-Compascuum en speelde met 1-1 gelijk tegen CEC. Het betekende het eerste punt dit seizoen. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong via een goal van spits Frank Fokke. Met een voorsprong ging HOC de rust in, maar na de pauze kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Na een uur spelen scoorde CEC via Matthijs Kok de gelijkmaker. Met nog een half uur op de klok kregen beide elftallen nog kansen op de overwinning, maar gescoord werd er niet meer. Beide teams moesten dan ook genoegen nemen met een punt.

Foto’s Rianne van de Laan: CEC – HOC