Onstwedder Boys lijdt ongelukkige nederlaag tegen SCN

Onstwedder Boys leed op bezoek bij SCN een 3-2 nederlaag en wacht daardoor nog op de eerste overwinning.

Onstwedder Boys heeft de uitwedstrijd tegen SCN met 3-2 verloren. De overwinning voor de thuisclub kwam pas in de slotfase tot stand, nadat Onstwedder Boys eerst nog met 1-2 aan de leiding ging. Door de nederlaag wachten de Boys nog op de eerste zege in de competitie.

Onstwedde mistte nogal wat spelers en begon daardoor enigszins gehavend aan het duel met SCN. In de beginfase ontstonden er wat mogelijkheden aan beide zijden, waarbij het grootste gevaar ontstond uit corners. Het leverde echter voor beide ploegen geen doelpunt op. Na een half uur spelen was Gerko Scheper dichtbij de 0-1, maar de aanvaller vond de SCN-goalie Leon Reitsma op zijn weg. Niet veel later mochten de gasten toch juichen. Bert Jan Wilzing kon eenvoudig binnen schieten na mistasten van Reitsma: 0-1.

Paal en lat

In de tweede helft konden de bezoekers niet lang van de voorsprong genieten. Roy Zwiers verschalkte al snel doelman Rein Koudstaal: 1-1. Een tegenvaller voor Onstwedder Boys, dat daarna de draad goed oppakte. Het kreeg een aantal goede kansen, maar had pech dat Scheper en Anne Wilzing het aluminium raakten. Toch kwam Onstwedde opnieuw op voorsprong en was het Scheper die scoorde uit een hoekschop: 1-2.

SCN wist echter ook weer langszij te komen en deed dit op fraaie wijze. Erwin Smale lobte de bal op mooie wijze over doelman Koudstaal heen: 2-2. In de slotfase gingen beide elftallen nog voor de winst en uiteindelijk trok SCN aan het langste eind. Met een harde knal zorgde Bryan Marissen ervoor dat de drie punten in Nieuwlande bleven: 3-2.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like