Alteveer speelt gelijk tegen Witteveense Boys ’87

Alteveer kwam terug van een 2-0 achterstand en hield een punt over aan het treffen met Witteveense Boys ’87.

Alteveer heeft de uitwedstrijd tegen Witteveense Boys ’87 met 2-2 gelijkgespeeld. De doelpunten werden keurig over beide helften verdeeld. Bij rust leidde de thuisploeg met 2-0, dat al vroeg in de wedstrijd die voorsprong te pakken had. Binnen het kwartier hadden Bob Seele en Remon de Koning doel getroffen voor Witteveen. Na de pauze bracht Alteveer de spanning snel terug via Roy de Wijk, maar kwam de gelijkmaker pas in de slotfase tot stand. Dennis Klooster bezorgde Alteveer uiteindelijk nog een punt.