Eext wint nipt van Pekelder Boys in doelpuntrijk duel

Eext won uiteindelijk moeizaam van Pekelder Boys, ondanks dat het meer dan een helft tegen tien man speelde.

Pekelder Boys en Eext maakten er een zondag een boeiend duel van.  Na de eerste helft leidde Eext comfortabel met 1-4, maar in de tweede helft maakte Pekelder Boys het met tien man nog aardig spannend. De thuisploeg kwam nog terug tot 3-4, maar met kunst en vliegwerk bleef Eext overeind.

Vanaf meet af aan ontspon zich een open wedstrijd, waarin beide teams in de eerste twintig minuten de nodige kansen wisten te creëren. Het waren de bezoekers die de score op fraaie wijze opende via Gert Warring. Eext kreeg niet veel later de kans op 0-2, maar een gegeven strafschop werd niet benut. Dat deed de thuisploeg kort erna wel vanaf elf meter. Willem Lammerts schoot raak en bracht de stand op 1-1.

Rode kaart

Diezelfde Lammerts mocht niet veel later inrukken met een directe rode kaart wegens natrappen. Eext profiteerde direct en liep in de eerste helft uit naar een ruime 1-4 voorsprong via tweemaal Warring en een goal van Niels Buiter. Desondanks bleek de wedstrijd na rust nog niet gespeeld. Eext zakte ver weg en Pekelder Boys deed er een schepje bovenop met tien man. Het leverde de 2-4 op van Leon Wolthuis. De spanning was helemaal weer terug toen Ricardo Vonk er zelfs 3-4 van maakte. De thuisploeg kreeg daarna nog mogelijkheden op de 4-4, maar Eext wist uiteindelijk de overwinning uit het vuur te slepen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan lijdt dure nederlaag bij Bargeres

Titan verloor van Bargeres en kan de titelaspiraties voorlopig uit het hoofd zetten.

SETA wint op bezoek bij Wedde

Wedde en SETA oefenden zaterdag vriendschappelijk tegen elkaar, de ploeg uit Musselkanaal won uiteindelijk ...