GKC schiet half dozijn vol tegen JVV

GKC won opnieuw met ruime cijfers en was duidelijk een maatje te groot voor JVV.

GKC kent een uitstekende start van de competitie. Vorige week won het al met 6-2 van Veelerveen en ook tegen JVV werd een half dozijn volgeschoten: 0-6. Voor JVV was het de eerste competitiewedstrijd, waarin het moest toezien dat GKC een maatje te groot bleek. Binnen tien minuten stond GKC al op een 0-2 voorsprong via Danny Kolp en Grieto Korthuis. Voor rust werd het ook al 0-3 door Patrick Zondag. Ook in de tweede helft werd het niet echt een wedstrijd en liep GKC uiteindelijk uit naar een ruime 0-6 overwinning. Kolp scoorde er nog eens twee en ook Bjorn Schuiling deed een duit in het zakje. Met opnieuw een grote overwinning is GKC voorlopig de koploper in de zondag vijfde klasse D.