Stadskanaal O23 start met ruime overwinning op Borger O23

Stadskanaal bleek een maatje te groot voor Borger en won het eerste duel met ruime cijfers.

Stadskanaal heeft de eerste wedstrijd om de FC Kanaalstreek O23 Beloftencup met ruime cijfers gewonnen van Borger. In de eerste helft waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd, maar in de tweede helft waren de Knoalsters de bovenliggende partij en liep het na een 1-3 ruststand uit naar een ruime 2-7 overwinning.

Het waren dan ook de bezoekers die als eerste scoorden in de wedstrijd en na een kwartier spelen de leiding namen via Youri de Jonge. Borger kwam echter snel op gelijke hoogte en het was Floris Hiddink die beide ploegen weer in evenwicht bracht. Beide ploegen leken met 1-1 de kleedkamers op te gaan zoeken, maar op slag van rust sloeg Stadskanaal nog twee keer kort achter elkaar toe. Leon Bos en Lorzeno Kapel zorgden ervoor dat de gasten met een 1-3 voorsprong aan de tweede helft begonnen.

Hattrick kapel

Daarin maakte Borger nog wel de aansluitingstreffer, nadat het een strafschop kreeg. Deze werd feilloos benut door Hiddink. In de vijf minuten die daarop volgende besliste Stadskanaal de wedstrijd. Boy Nijgh en Stefan Bolk scoorden kort achter elkaar en brachten de stand op 2-5. In het laatste kwartier liep Stadskanaal nog verder uit en was het Kapel die nog twee keer raak schoot. Een hattrick voor de aanvaller, die daarmee de eindstand op 2-7 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal gelijk tegen WVV

Op sportpark ‘Pagedal’ wilde Stadskanaal-trainer Rick Slor graag zien hoe zijn team stand kon ...