Voorbeschouwing speelronde 3 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 3 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Wildervank – Borger

Een ontmoeting in de zaterdag vierde klasse D tussen twee clubs uit de Kanaalstreek. Twee ploegen die allebei een wedstrijd wisten te winnen, maar er ook een verloren. Wildervank opende met een 1-0 overwinning op Tiendeveen, maar verloor afgelopen zaterdag met 5-2 van Mussel. Borger startte met een 2-1 nederlaag bij DKB, maar won afgelopen zaterdag met 3-0 van Nieuw-Balinge. Een overwinning voor een van beide ploegen aanstaande zaterdag zou betekenen dat ook een van beide teams bovenin blijft meedoen. De ander zal voorlopig afhaken voor de plekken bovenin. De vraag is dan ook hoe de krachtsverhoudingen tussen de twee teams zaterdag zullen zijn en wie er aanhaakt en afhaakt.

Onstwedder Boys – Angelslo

Twee ploegen die nog zonder overwinning zijn in de vierde klasse D. Daarbij gezegd dat Angelslo ook nog maar een wedstrijd speelde. Afgelopen zaterdag kwam de club uit Emmen niet in actie vanwege een coronageval binnen de club. Er is dan ook nog enige slag om de arm te houden of het duel van zaterdag ook door zal gaan. In principe staan de seinen op groen vanuit Angelslo en lijkt de club weer coronavrij. Met een punt uit twee wedstrijden kent Onstwedder Boys een niet al te beste start. De Boys speelden in de thuiswedstrijd nipt met 2-2 gelijk tegen VHK en verloren afgelopen zaterdag van SCN. Een overwinning tegen Angelslo zou dan ook meer dan welkom zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Prijsvraag ‘Vullen of Voeden’

In samenwerking met v.v. Gasselternijveen schreef FC Kanaalstreek enige tijd geleden een prijsvraag uit. ...

SETA in het nieuw gestoken

Het eerste elftal van v.v. SETA is door vier sponsoren volledig in het nieuw gestoken. B&B ...

SC Stadskanaal trekt zich terug uit Regio Cup

SC Stadskanaal heeft besloten zich met alle teams terug te trekken uit de KNVB ...