Blik op 2L: Annen maatje te klein voor Rolder Boys

Rolder Boys heeft de derby tegen Annen omgezet in een overwinning. Sander Jansen was met twee treffers van grote waarde voor de ploeg die zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Annen, dat gehavend aan de aftrap verscheen weerde zich kranig, maar kreeg geen loon naar werken: 3-0.

Onder de voet

Behalve een aantal geblesseerde spelers moet trainer Hemmo de Wal het ook zonder Egbert Mulder stellen. De routinier kreeg in de wedstrijd tegen ASVB de rode kaart en zat daarom een schorsing uit. De verjongde Anner equipe werd door het meer ervaren en geslepen Rolder Boys in de loop van de wedstrijd onder de voet gelopen.

In het kruis

In het begin van het duel waren beide ploegen gelijkwaardig. Annen had de defensieve organisatie goed op orde, waardoor Rolder Boys nauwelijks gevaarlijk werd. Aanvallend kwam Annen ook niet verder dan wat speldenprikken. Het gevecht werd vooral geleverd op het middenveld, waar Annen het spel van Rolder Boys met succes ontregelde. Uit het niets kwam de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong. In een overtalsituatie poeierde spelverdeler Sander Jansen de bal van buiten het strafschopgebied in de kruising: 1-0.

Verzet gebroken

Na de thee gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker. In de fase waarin de roodhemden grip kregen op de wedstrijd, mocht Danny Hingstman namens de thuisploeg vanaf de stip aanleggen. De aanvaller faalde niet en verdubbelde de voorsprong. Met nog een half uur op de klok was het Anner verzet gebroken. Annen probeerde zich nog wel terug te knokken in de wedstrijd, maar het was vooral Rolder Boys dat in de omschakeling profiteerde van de geboden ruimte. Sander Jansen gooide de wedstrijd uiteindelijk in het slot: 3-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

BNC onderuit bij Engelbert

BNC heeft haar eerste competitiewedstrijd verloren bij Engelbert.

GKC steelt de punten in Gasselternijveen

De avondwedstrijd tegen GKC leverde voor Gasselternijveen wel veel bezoekers op, maar geen punten. ...

Stadskanaal drukt Titan diep in de zorgen

Titan bevindt zich op de drempel van de vierde klasse. De rood-witte formatie uit ...