Blik op 2L: Annen maatje te klein voor Rolder Boys

Rolder Boys heeft de derby tegen Annen omgezet in een overwinning. Sander Jansen was met twee treffers van grote waarde voor de ploeg die zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Annen, dat gehavend aan de aftrap verscheen weerde zich kranig, maar kreeg geen loon naar werken: 3-0.

Onder de voet

Behalve een aantal geblesseerde spelers moet trainer Hemmo de Wal het ook zonder Egbert Mulder stellen. De routinier kreeg in de wedstrijd tegen ASVB de rode kaart en zat daarom een schorsing uit. De verjongde Anner equipe werd door het meer ervaren en geslepen Rolder Boys in de loop van de wedstrijd onder de voet gelopen.

In het kruis

In het begin van het duel waren beide ploegen gelijkwaardig. Annen had de defensieve organisatie goed op orde, waardoor Rolder Boys nauwelijks gevaarlijk werd. Aanvallend kwam Annen ook niet verder dan wat speldenprikken. Het gevecht werd vooral geleverd op het middenveld, waar Annen het spel van Rolder Boys met succes ontregelde. Uit het niets kwam de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong. In een overtalsituatie poeierde spelverdeler Sander Jansen de bal van buiten het strafschopgebied in de kruising: 1-0.

Verzet gebroken

Na de thee gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker. In de fase waarin de roodhemden grip kregen op de wedstrijd, mocht Danny Hingstman namens de thuisploeg vanaf de stip aanleggen. De aanvaller faalde niet en verdubbelde de voorsprong. Met nog een half uur op de klok was het Anner verzet gebroken. Annen probeerde zich nog wel terug te knokken in de wedstrijd, maar het was vooral Rolder Boys dat in de omschakeling profiteerde van de geboden ruimte. Sander Jansen gooide de wedstrijd uiteindelijk in het slot: 3-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan heeft geen moeite met Sweel

Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft Titan een ruime 4-0 overwinning geboekt op Sweel. ...

SPW laat twee punten liggen in Beerta

Na drie overwinningen op rij heeft SPW twee dure punten laten liggen op bezoek bij ...

Musselkanaal wint ook de derde finale

Met nog vier wedstrijden te spelen was de positie van Musselkanaal in de derde ...