Gieten verliest van fel Twedo

Gieten is tegen de eerste competitienederlaag van het seizoen aangelopen. In Veenoord werd er van Twedo verloren.

Gieten is tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In Veenoord ging het tegen een feller en fysiek spelend Twedo met 2-1 onderuit. De thuisploeg zat er overal fel op en Gieten had zichtbaar moeite om zich er onderuit te voetballen. De thuisploeg kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Pijpker stopte de eerste inzet van Iwan Immink, die hele wedstrijd een plaag bleek met zijn snelheid, maar was kansloos op de kopbal van Lijon Kroezen. In de tweede helft wist Gieten langszij te komen, al mocht het ook niet klagen dat Twedo de 2-0 nog niet had gemaakt. Invaller Patrick Veldman knikte uit een voorzet van David Modderman de 1-1 tegen de touwen. Daar leek het ook op af te stevenen, maar in de slotminuten kopte Dimitri Lazaridis de 2-1 nog tegen de touwen en gezien het wedstrijdbeeld was de overwinning voor de thuisploeg uiteindelijk ook terecht te noemen.