Titan wint in matig duel van DSC ’65

Heel groots speelde Titan niet, maar het pakte wel drie punten tegen DSC ’65.

Op een verlaten sportpark trad Titan zondag aan tegen de bezoekers uit Dalerveen. De bezoekers hadden de eerste twee wedstrijden verloren en wisten ook hun derde wedstrijd niet te winnen. Titan nam in een matige wedstrijd in de tweede helft afstand van DCS’65 en schreef drie punten bij: 3-1.

Ondanks dat er geen publiek aanwezig mocht zijn had Titan het toch mogelijk gemaakt om de wedstrijd te volgen via een livestream. Na een niet al te denderend begin nam Titan de leiding in de wedstrijd. Een verzorgde aanval die werd opgezet door Klaas Anne Postmus werd door Roy Super bekroond tot doelpunt. Hij werd op maat bediend door zijn compagnon in de aanval, Harm Jan Moesker: 1-0.

Gelijkmaker

Op dat moment hadden ook de bezoekers al doel getroffen vanuit een corner, maar hierbij had de scheidsrechter een overtreding geconstateerd. Ook enkele pogingen van afstand leverden de bezoekers geen succes op. Vlak na de 1-0 kreeg DSC’65 een dot van een kans om de stand gelijk te trekken. DSC’65 ontfutselde de verdediging van Titan de bal en kon daardoor doorstomen naar doelman Poede, maar die zag de bal achter zich op de paal belanden. Niet veel later was het alsnog raak voor de bezoekers. De snelle rechtsvoor Quinten de Zoete klopte de achterhoede van Titan op snelheid en schoot beheerst binnen in de korte hoek: 1-1. Harm Jan Moesker dacht Titan snel weer aan de leiding te brengen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Daardoor werd er met 1-1 gerust.

Titan bovenliggend

Na de rust was Titan meer de bovenliggende partij. Desondanks was de eerste grote kans in de tweede helft voor de bezoekers, maar die troffen wederom de paal. Titan had wel het overwicht in de tweede helft, maar kwam pas laat in de wedstrijd aan de leiding. Een vlotte aanval via Mick Hendriks en Roy Super bereikte de sterk ingevallen Thijs Over. Over bleef uitermate rustig, kapte zijn tegenstander uit en schoot beheerst binnen: 2-1. Diezelfde Over zette Roy Super vlak na de 2-1 vrij voor de doelman, maar Super had geen succes. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door een strafschop. Moesker werd naar het gras gewerkt en klaarde het karwei vervolgens zelf: 3-1. Al met al geen grootse wedstrijd, maar wel weer drie punten voor de rood-witten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer wint van Roswinkel en kan vizier richten op de nacompetitie

Alteveer won de laatste wedstrijd van de competitie en gaat nu de nacompetitie in.

Gieterveen verliest kostbare punten

Gieterveen heeft kostbare punten verspeeld tegen runner-up EHS’85. Voorafgaand aan de wedstrijd was het ...

Kopsterk Titan bijna tweedeklasser

In de finale van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse trad Titan ...