Voorbeschouwing speelronde 4 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 4 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Raptim – Sellingen

De topper in de zondag derde klasse C is de wedstrijd tussen Raptim en Sellingen. Het is een ontmoeting tussen de huidige nummer 1 en 2 van de ranglijst. Beide ploegen leden nog geen puntverlies. Daarbij wel gezegd dat Raptim een wedstrijd meer speelde en negen punten uit drie wedstrijden heeft, Sellingen heeft zes punten uit twee wedstrijden. Beide ploegen kunnen dan ook goede zaken doen in de strijd om de koppositie. Raptim won tot nu toe van Protos (0-3), Twedo (2-1) en Musselkanaal (0-2). Sellingen won van FC Ter Apel ’96 (1-0) en ook zeer knap op Erica (1-4). De Sellingers, die zich voor dit seizoen versterkten met een aantal spelers, lijken dan ook een serieuze ploeg om rekening mee te houden. De inzet voor zondag is in ieder geval duidelijk en dat is de koppositie in 3C.

Gieten – HOC

Een ontmoeting tussen twee ploegen die vooraf getipt werden als titelkandidaten in deze zondag derde klasse C. Vooralsnog kan HOC die woorden nog niet echt waar maken, de ploeg uit Odoorn kent een moeizame start met 2 punten uit 3 wedstrijden en wacht dus nog altijd op de eerste zege. HOC verloor met 3-4 van Erica en speelde twee keer gelijk met 1-1, zo wel tegen CEC als Westerwolde. Gieten begon goed aan de competitie met een 4-0 overwinning op SPW en een 2-1 overwinning op Weerdinge. Afgelopen zondag volgde echter de eerste nederlaag tegen Twedo. Met in de wetenschap dat Raptim en Sellingen tegen elkaar spelen kan Gieten goede zaken doen met een overwinning. Aan de andere kant zal HOC het ook de hoogste tijd vinden om de eerste overwinning te boeken. Een mooi affiche, dat wel eens een boeiende wedstrijd kan opleveren.

De Treffer ’16 – JVV

De kelderkraker in de zondag 5e klasse D. Al is het natuurlijk nog vroeg in het seizoen om daar echt van te spreken, maar beide ploegen wisten tot nu toe nog geen punt te halen. Met 0 uit 2 staan beide ploegen voorlaatste en laatste in 5D. JVV scoorde zelfs nog geen een keer deze competitie en verloor met 6-0 van GKC en Roswinkel. De Treffer ’16 was afgelopen zondag dichtbij een resultaat tegen koploper GKC, maar verloor nipt met 4-3. Ook de eerste wedstrijd ging verloren met 4-1 tegen Valther Boys. Zondag zal een van beide of zelfs beide ploegen echter van de nul af zijn. Wie pakt zondag de eerste driepunter en wie is na zondag de rode lantaarndrager?

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Afgelastingen zaterdag 12 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die voor zaterdag zijn afgelast.

Programma bekervoetbal zondag 18 september

Overzicht van de bekerwedstrijden die zondag 18 september op het programma staan.

Voorbeschouwing speelronde 6 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.