Mussel wint ook van hekkensluiter Nieuw-Balinge

Mussel wist ook Nieuw-Balinge aan de zegekar te binden en boekte daarmee alweer de derde overwinning op rij.

Mussel blijft goed draaien in de zaterdag vierde klasse D. In eigen huis versloeg Mussel hekkensluiter Nieuw-Balinge met 3-2. Het betekende alweer de derde zege op rij voor de Mussel, dat na vier wedstrijden spelen op een vierde plek staat in de zaterdag vierde klasse D met slechts drie punten achterstand op koploper DKB.

Ook deze zaterdag was er geen publiek welkom op sportpark De Slenk, maar de thuisploeg had een creatieve oplossing bedacht door de wedstrijd live uit te zenden via de eigen Facebookpagina. De ‘thuistoeschouwers’ zagen Lars Hemmes na dertien minuten spelen de score openen voor Mussel. De voorsprong bleef niet lang staan, want enkele minuten later kwamen de gasten alweer langszij via Damian Kroezen. Bij die twee treffers bleef het ook in de eerste helft.

Na rust trok Mussel in de loop van de tweede helft de wedstrijd naar zich toe en was het opnieuw Hemmes die zijn ploeg weer op voorsprong bracht. Enkele minuten later leek de wedstrijd beslist, nadat Paul Hidding de 3-1 scoorde. Pas in de blessuretijd deed Nieuw-Balinge nog wat terug, maar de treffer van Jary Jager was alleen nog van belang voor de statistieken. Direct daarna klonk het laatste fluitsignaal en had Mussel de derde zege op rij te pakken.