Titan speelt gelijk tegen Schoonebeek

Beide ploegen waren een helft de betere, een 1-1 eindstand tussen Schoonebeek en Titan was dan ook een logisch gevolg.

Titan heeft de lastige uitwedstrijd tegen Schoonebeek met 1-1 gelijkgespeeld. Daar waar Titan de eerste helft het betere van spel had en bij rust met 0-1 leidde, daar was Schoonebeek in de tweede helft beter. De 1-1 eindstand gaf dan ook een goed beeld weer van de wedstrijd.

De bezoekers uit Nieuw-Weerdinge begonnen goed aan de wedstrijd en waren in de eerste helft ook de bovenliggende partij. Desondanks was de eerste grote kans voor de thuisploeg, maar Leon Steffens zag Titan-goalie Remon Poede redding brengen. Daarna was het voornamelijk Titan dat de klok sloeg, maar de gasten hielpen een aantal goede kansen om zeep. Toch was het na een dik half uur spelen raak via Roy Super. Harm Jan Moesker verlengde een lange bal, waarna het leder terecht kwam bij Super. De spits omspeelde Schoonebeek-doelman Berens en schoof rustig binnen: 0-1.

Schepje er bovenop

In de tweede helft deed Schoonebeek er een schepje bovenop en dat betaalde zich al snel uit in de gelijkmaker. Kort na rust knikte Niek Weitering binnen uit een vrije trap van Justin Katuin. De thuisploeg kreeg daarna kansen op meer, maar Poede behoedde zijn ploeg voor een achterstand. Aan de andere kant kreeg Super nog een hele grote kans, maar de spits faalde in de afwerking. Tien minuten voor tijd kwam Schoonebeek nog met tien man te staan na een rode kaart voor Mike Stam, maar daar kon Titan niet meer van profiteren in de slotfase. Het kwam zelfs nog een keer goed weg toen Steffens de bal tegen de lat knikte. Derhalve bleef het bij 1-1 en daardoor moesten beide teams genoegen nemen met een punt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger steeds dieper in de zorgen

Borger heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen naaste concurrent SVN’69 ...

Mussel simpel langs Nieuw Balinge

Mussel won afgelopen zaterdag alweer voor de vierde keer op rij. Op eigen veld ...

Onstwedder Boys met ruime cijfers langs BSVV

Onstwedder Boys boekte een ruime overwinning op BSVV en blijft daardoor bovenin meedraaien in ...