Weerdinge verliest in eigen huis van Twedo

Weerdinge verloor de thuiswedstrijd van Twedo, dat kort voor de pauze het verschil maakte.

Na de eerste competitiewedstrijd gewonnen te hebben van Westerwolde, leed Weerdinge zondag haar tweede nederlaag op rij tegen Twedo. De ploeg uit Veenoord bleek met 1-4 te sterk voor de Weerdingers. Al vroeg in de wedstrijd kwam Twedo op een 0-1 voorsprong via Lyon Kroezen. Na een dik half uur spelen trok Weerdinge de stand weer gelijk en was het Milos Oluic, die voor de gelijkmaker zorgde. Op slag van rust ging het echter mis voor de thuisploeg. De bezoekers scoorden in een kort tijdsbestek twee keer achter elkaar en zaten dankzij treffers van Sander Boer en Bram Vuuregge met een 1-3 voorsprong aan de thee. Die tik kwam Weerdinge niet meer te boven en in de tweede helft scoorde Twedo nogmaals via Jurben Visser, dat daarmee een 1-4 overwinning mee naar huis nam.