Terug in de tijd: Onstwedder Boys houdt stand in Veenhuizen

Een doelpuntloos gelijkspel was genoeg voor de promotie van Onstwedder Boys naar de derde klasse.

Vierdeklasser Onstwedder Boys ging met een duidelijke opdracht naar Veenhuizen: niet verliezen. Want na de overwinning op het eigen sportpark een week eerder zou een gelijkspel voldoende zijn om de stap naar de derde klasse te maken. Met dank aan sterk keeperswerk van Rein Koudstaal én een portie geluk redden de oranjehemden dit: 0-0.

Regie overgenomen
Onstwedder Boys begon goed aan de wedstrijd, want de eerste kans kwam op naam van Ties Bruining. Deze schoot de bal echter voorlangs. Na dit speldenprikje nam de thuisploeg de regie over en aan de hand van Wesley van der Veen en Robert Elsinga werden de blauwhemden gevaarlijk. Ook in de tweede helft kreeg Veenhuizen de nodige kansen, maar steeds was daar of Koudstaal of één van zijn verdedigers om de brilstand te verdedigen. Iets wat uiteindelijk ook lukte, met promotie naar de derde klasse als beloning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys pakt in slotminuten zege in topper tegen FC Assen

Onstwedder Boys deed uitstekende zaken door de topper tegen FC Assen te winnen. Daardoor ...

Gasselternijveen laat overwinning glippen

Gasselternijveen heeft dure punten laten liggen in de strijd op de koppositie in de ...

SJS in tweede helft langs VCG

SJS kwam in de tweede helft op gang en won uiteindelijk van VCG.