Terug in de tijd: Albert Stevens scoort zes keer in monsterzege voor Borger: 0-17

Borger liet geen spaan heel van Asser Boys zaterdag.

Foto: Andries Middelbos; Albert Stevens scoorde zes keer.

Net als vorige week heeft Asser Boys een oorwassing gekregen. Verloor het zaterdagteam van de Asser vereniging vorige week nog met 32-0 van Achilles 1894 zaterdag, daar bleef de schade deze zaterdag enigszins beperkt: 0-17 voor Borger.

Groot aandeel in deze bekerzege voor Borger had aanvaller Albert Stevens, die zes keer trefzeker was. De groenhemden verdeelden de treffers heel aardig over beide helften. 0-8 bij rust en in de tweede helft kwamen daar nog eens negen bij. Van echte weerstand voor Borger was dan ook geen sprake en dat kon ook doelpuntenmaker Stevens wel bevestigen. “Dit ging wel heel gemakkelijk, al waren we nog slordig ook. We hadden er nog meer moeten maken.”

Asser Boys dat eigenlijk liever in de reserve klasse wilde spelen kreeg nul op het rekest van de KNVB. Het team, dat een soort van vriendenteam is, moet daardoor in de standaard 5e klasse uitkomen. Een loodzware opgave, waarbij het in de beker nog sterkere tegenstanders treft. “Ze deden ook eigenlijk niet veel meer dan tegenhouden en in de zestien blijven hangen. Er zaten jongens bij die al zeven jaar niet meer hadden gevoetbald”,  aldus Stevens.

Voor de spits was het halve dozijn treffers een unicum, want dat was hem alleen wel eens in de jeugd gelukt. “Bij de senioren is mij dit nog nooit overkomen, maar goed ik heb er ook nog een aantal gemist en had er nog meer kunnen maken. Uiteindelijk was het wel prima, net zoals de 0-17 overwinning.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen weet weer wat winnen is

Na maanden wachten heeft Nieuw Buinen eindelijk de tweede overwinning van het seizoen binnen. ...

SJS in ware thriller langs FC Assen

SJS heeft zich na een ware thriller tegen FC Assen geplaatst voor de nacompetitie.

Achilles 1894 pakt in slotfase nog punt tegen Bedum

Achilles 1894 hield uiteindelijk een punt over aan het bezoek bij Bedum.