Terug in de tijd: Musselkanaal boekt derde monsterzege op rij

Musselkanaal kende geen genade met JVV en won met 17-0.

Net als vorige week was er een 17-0 uitslag te noteren in de Kanaalstreek. Was het toen Borger dat Asser Boys van de mat veegde, daar was het nu Musselkanaal dat JVV afgelopen zondag een ongenadig pak slaag gaf. De 3e klasser liet geen spaan heel van de 5e klasser en zorgde eveneens voor de grootste bekeruitslag in de poulefase.

Het was de afgelopen weken sowieso al goed toeven in Musselkanaal, dat er al aardig op los scoorde. Zo werd in de eerste bekerwedstrijd al met 8-1 gewonnen bij THOS en deed men een weekje later tegen Westerwolde er nog een schepje bovenop: 10-1. JVV was dus enigszins gewaarschuwd, maar de club uit Jipsingboertange bleef niets bespaard.

Uitstekende bekercampagne

Het scorebord van Musselkanaal kon het opnieuw niet aan, dus een telraam was deze middag geen overbodige luxe. Uiteindelijke stokte de teller op 17, waarbij Gerwin Schmitz de meeste treffers voor zijn rekening nam. Schmitz scoorde er 6, Rolf Kayser hield het bij 5. Ook Rik Potze mocht een hattrick achter zijn naam zetten. Niek Bos met twee goals en Robin Gerlach maakten de overige doelpunten. Zo kende Musselkanaal een uitstekende bekercampagne met 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van maar liefst 35 voor en 2 tegen en mag het zich gaan opmaken voor de volgende bekerronde.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC en HOC in evenwicht

De Kanaalstreek-derby tussen EEC en HOC eindigde afgelopen zondag in een 1-1 gelijkspel. Door ...

Uitstekende start voor Onstwedder Boys

Promovendus Onstwedder Boys heeft een uitstekende rentree gemaakt in de derde klasse van het ...