Terug in de tijd: Roswinkel verplettert Kiel Windeweer: 20-1

Roswinkel kwam nog met 0-1 achter, maar scoorde er daarna lustig op los tegen Kiel Windeweer.

Zelden kwam het voor dat Roswinkel met dubbele cijfers een wedstrijd heeft gewonnen. Maar in 2010 wonnen de Roswinkelers maar liefst met 20-1 van Kiel Windeweer. Het meest bijzonder aan deze wedstrijd was dat de gasten nog op een 0-1 voorsprong kwamen ook.

Kiel Windeweer was de wedstrijd ook met slechts tien man begonnen, maar nam dus wel de leiding. Heel lang duurde dat niet en via Bart Huizingh en Raymond de Vries was het al snel 3-1. De doelpunten bleven daarna rap oplopen en dat leek een probleem voor het scorebord op te leveren. Die ging maar tot 9, maar bij rust stond het al 10-1.

In de tweede helft bleven de kansen en doelpunten komen voor Roswinkel, dat er lustig op los bleef scoren. Uiteindelijk stokte de teller van de thuisploeg op 20, waarbij Stefan Arends, Johan Berens, Raymond de Vries, Henny de Vries, Martijn Land, Mark Teuben en Bart Huizingh als doelpuntenmakers vermeld werden op het scoreformulier.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verrast MOVV in eigen huis

Op een lastig bespeelbaar veld in Midwolda heeft Gieterveen een dure overwinning behaald op ...

Cruciale overwinning voor Ter Apel ’96

Onder slechte weersomstandigheden speelde Ter Apel ’96 afgelopen weekend een cruciale wedstrijd tegen Protos ...

Knappe zege van Valthermond bij GVAV-Rapiditas

De omstandigheden tijdens GVAV Rapiditas – Valthermond waren lastig voor de heren spelers. Een ...