Terug in de tijd: Alteveer haalt dubbele cijfers tegen Oldambster Boys

Alteveer kende geen enkele moeite met de hekkensluiter en schoot een dozijn treffers vol.

Alteveer heeft hekkensluiter Oldambster Boys van het veld afgeblazen. De nummer twee van de ranglijst liet er geen gras over groeien en behaalde de dubbele cijfers. Het werd maar liefst 12-1 voor Alteveer, dat moet hopen dat het foutloze BNC nog ergens punten laat liggen in de komende weken.

Eigenlijk was het ook niet de vraag of Alteveer de wedstrijd tegen Oldambster Boys ging winnen, maar wat de score zou gaan worden. De hekkensluiter won nog geen wedstrijd, kreeg al strafpunten en staat met -4 punten en een huidig doelsaldo van 9 voor en 78 stijf onderaan.

Prijsschieten

De doelpunten vielen deze middag in Alteveer dan ook als rijpe appelen van de boom. Het was prijsschieten voor de thuisploeg, die nog wel een tegengoal moesten incasseren van Alain Vroom. Voor de pauze had de thuisploeg al vijf keer gescoord. Bryan Schenkel, Ricardo van der Werf, Can Altunay en Ramon Jansen waren in die eerste helft trefzeker.

Na rust ging Alteveer vrolijk door met het maken van doelpunten en volgden er nog eens zeven. Zes van die zeven doelpunten kwamen op naam van Schenkel en Ray den Boef. Beide spelers mochten een hattrick achter hun naam zetten. Rudy Akpinar zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW na rust langs Farmsum

Nu SPW over een prachtige nieuwe accommodatie beschikt is het de bedoeling dat er ...

SETA verliest van Steenwijker Boys

SETA verloor ook de tweede competitiewedstrijd, mede dankzij een hattrick van Niek Schokker won ...

FOTO’S: Musselkanaal verslaat eeuwige rivaal

De rivaliteit tussen Musselkanaal en SC Stadskanaal gaat decennia terug. In de afgelopen seizoen ...