Terug in de tijd: SETA haalt de dubbele cijfers tegen VEV

SETA werkte flink aan het doelsaldo tegen VEV en haalde de dubbele cijfers.

SETA heeft met speels gemak de wedstrijd tegen VEV gewonnen. De ploeg uit Klazienaveen had nog geen enkel punt behaald deze competitie en diende ook deze zaterdag als kanonnenvoer voor SETA. Het werd uiteindelijk 0-11 voor SETA, dat deze zaterdag flink aan het doelsaldo werkte.

Ondanks een kans in de beginfase voor de thuisploeg, was het al snel raak voor de bezoekers. Achmed Yousif trof al vlot doel na een mooie actie. Het zou niet zijn enige treffer zijn deze middag. De doelpunten volgden elkaar daarna vlot op. In de 10e minuut verscheen de 0-2 op het scorebord via Dylan de Wit. Drie minuten later werd het al 0-3 via opnieuw Yousif. Binnen de twintig minuten spelen werd de score verder opgevoerd naar 0-5. Issa Chuma tekende voor de 0-4, waarna Yousif zijn hattrick voltooide vanaf de stip.

Doelpuntenregen

Een monsterscore lag in het verschiet en bij de thuisploeg namen de frustraties toe. Het resulteerde in een rode kaart voor VEV en dus moest de thuisploeg ook nog eens met tien man verder. SETA ging daarna vrolijk door met doelpunten maken, voor rust vielen er nog eens drie treffers te noteren. Yousif maakte nummertje vier en vijf van de middag en Chuma bepaalde de ruststand op 0-8. In de tweede helft stokte de doelpuntenregen van SETA enigszins, maar alsnog wisten de gasten er nog drie bij in te prikken. Yousif, de absolute man van de wedstrijd, scoorde zijn zesde van de wedstrijd. David Karabed maakte het tiental vol voor SETA, waarna het slotakkoord voor Davut Yuksel was: 0-11. Volgende week wacht een echte test voor SETA, dan komt het eveneens ongeslagen Borger op bezoek.